luni, 16 septembrie 2013

Evernight - Claudia Gray




   Bianca Olivier este nevoită să se mute la academia Evernight, împreună cu părinţii săi care sunt profesori.

   Aceasta simte încă de la început că nu aparţine acelui loc, aşa că în prima zi plănuiește să fugă. Este oprită de Lucas Ross, un băiat misterios.
   Între cei doi se formează o legătură, aşa că ajung împreună la Balul Toamnei, unde Bianca îl muşcă pe Lucas. Aceasta este uimită de gestul făcut, chiar dacă ştie de când s-a născut că este vampir. 
   Bianca a fost prinsă de Lucas în timp ce muşca alt vampir pentru a-şi salva o prietenă, aşa că îi spune adevărul despre ea şi despre Evernight (aproape toată academia e plină de vampiri). Dar ceea ce nu ştie Bianca este că şi Lucas ascunde un secret, iar când acesta iese la iveală cei doi fug împreună.
   La sfârşitul cărţii, Bianca este nevoită să se despartă de Lucas pentru a-l salva.


Citate :



   - Lucas !    
Am auzit vocea femeii ca prin ceaţă. M-am ridicat speriată în capul oaselor. Eram întinsă alături de Lucas, care se săltă de sub pătură, trecându-şi o mână prin părul ciufulit, iar o femeie de patruzeci şi ceva de ani stătea în cadrul uşii camerei noastre de motel, holbându-se la noi.    
Lucas a înghițit în sec cu greutate, apoi a zâmbit larg.    
- Bună, mamă.    
- Ok, suntem în secolul al douăzeci şi unulea, aşa că nu m-am gândit niciodată c-o să aştepţi până când te însori. Dar, zău aşa, Lucas. Ştiai că vin.



  • Nume original : Evernight
  • Autor : Claudia Gray
  • Editura : Leda
  • Pagini : 350
  • Punctaj : 3,5/5 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu