luni, 16 septembrie 2013

Nu plânge sub clar de lună - Heather Davis




   Shelby este prinsă sărutându-se cu un băiat în curtea casei şi este trimisă în Tabăra Semilunii, toate planurile sale fiind anulate.
   Acolo îl întâlnește pe Austin, fiul unui rocker. Profesorii din tabără caută prin toate bagajele elevilor pentru a confisca lucruri; lui Austin i se găsesc nişte seringi în rucsac şi toată lumea crede că se droghează.
   Fiind disperat, Austin îi dezvăluie lui Shelby că este vârcolac şi că de fapt seringile sunt un ser de care are nevoie. După ce pun mâna pe seringi, Austin găseşte o cale de evadare şi cei doi fug împreună.
   Când Shelby se întoarce este trimisă în Canionul Roşu, care este mai mult o tabără militară. Acolo îşi face apariţia Austin pentru a o asigura pe Shelby că se vor mai vedea.


Citate :



   Lumina lunii are puteri speciale. Chiar şi în Beverly Hills, unde totul este strălucitor, fie că este autentic, fie că este fals, luna plină are o anumită magie. Te poate face să te comporți nebunește, să-ți asumi riscuri la care nu te-ai gândit niciodată la lumina zilei sau chiar să te dea complet peste cap. Lumina lunii îţi poate schimba radical viaţa. Şi totul începe atât de simplu... Tu. El. Luna. Te-ai ars!





  • Nume original : Never cry Werewolf
  • Autor : Heather Davis
  • Editura : Leda
  • Pagini : 304
  • Punctaj : 3,5/5 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu