marți, 29 octombrie 2013

Mai mult decât un prieten


Mai mult decât un prieten - Kristin Billerbeck 



Rezumat : 

   Morgan are în jur de 30 de ani, a urmat o facultate de prestigiu, este bogată, are tot ce-şi doreşte, mai puţin prinţul pe calul său alb. 
   Morgan nu mai vrea să creadă în acel basm după ce Andy - ,,iubitul ei", care era deja căsătorit, a mințit-o că este un  star rock şi despre care află că ieşea cu fetele bogate pentru a le stoarce de bani. În timp ce plângea uitându-se la articolele defavorabile şi scandaloase din ziare, ea hotărăşte să lase luxul şi să lecuiască cu prietena sa Lilly  în apartamentul ei sărăcăcios şi să-şi găsească o slujbă adevărată. Ea până atunci nu lucrase cu adevărat, ea doar purta bijuteriile create de tatăl ei (mai mult obligată de el) - mai exact pentru a-i face reclamă, la petreceri şi la alte evenimente. 
   Dar înainte de a înfrunta realitatea Morgan mai merge o dată cu prietenele ei la spa, unde îl întâlnește pe George. Ea crede ăa este un reporter, dar el se dovedește a fi avocatul ei care doreşte să o anunţe că averea, magazinul cu bijuterii al tatălui său şi apartamentul lor luxos vor fi sub sechestru. 
   De aici începe greul pentru Morgan.

Opinie :

   Mă bucur că Morgan, chiar dacă a fost crescută în puf, nu este o ingânfată cu un creier cât o nucă. Ea chiar dacă nu este o adolescentă, la un moment dat îţi cam lasă impresia asta şi uiţi că are 30 de ani. Aceasta nu este o poveste în care protagonista trebuie să aleagă dintre doi tipi ceea ce face cartea mai interesantă. Basmul în care credea ea se adeverește, îl întâlnește pe George - prinţul, dar o să mai aibă încredere în bărbaţi după ce i s-a întâmplat? 

Citate : 

  " - Am cerut doar un peşte bun, iar Dumnezeu din abundenţă, mi-a dat doi " ( vă las pe voi să-l descoperiţi pe al doilea)

  • Nume original : A Girl’s Best Friend
  • Autor : Kristin Billerbeck
  • Editura : Lider
  • Pagini : 296
  • Punctaj: 3,5/5 .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu